Vill du också hänga upp barnbilder på väggarna?

God eftermiddag, god eftermiddag och hjärtligt välkommen ska du vara hit för ett nytt inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att berätta om en barnfotograf i Helsingborg som har fotograferat riktigt bra bilder på mina barn. Fotografen jobbar under företagsnamnet Fotograf Suzanna K.

Det här är en fotograf jag har hört mycket bra om, jag har dessutom sett tidigare bilder som hon tagit och de alla får mig att häpna. Därför har jag under en lång tid känt att jag vill gå till henne för att få mina barn professionellt fotograferade, vilket för någon vecka sedan gick i uppfyllelse. Hela familjen tog då en liten resa ner till denna barnfotograf i Helsingborg för en dags fotografering, det var en resa som gjorde oss alla gott. När vi väl var framme i studion var det bara att sätt igång direkt, fotografen gav bra och tydliga direktiv för hur vi skulle agera under tidens gång. Hennes direktiv var lätta att följa och båda barnen var otroligt bra modeller, inget snack om saken. Jag och min man behövde inte göra särskilt mycket mer än att sitta vid sidan och titta på när barnen fotades, de klickade direkt väldigt bra med fotografen vilket gjorde att jobbet blev smidigare och allt gav bättre resultat än väntat. Hon visste hur hon skulle arbeta med barnen för att bilderna skulle bli fina, inte för att våra barn var speciellt jobbiga eller något sådant. Alla bilder blev mycket bättre än vi hade föreställt oss, det gjorde att många av bilderna hängdes upp på väggarna hemma hos oss. Hur som helst skulle jag vilja tipsa er om att besöka denna barnfotograf i Helsingborg om ni får chansen, jag kan lova att ni inte kommer ångra er.